Over mij

Over mij

Leuk dat je deze pagina bezoekt!

Ik ben Katrien Eggermont, mateloos geïnteresseerd in mensen.

Ik heb de halve wereld afgereisd. En ja, in gezelschap ben ik altijd diegene die nog een tafel versiert in een populair restaurant of de barkeeper bereid vind om nog een glas in te schenken na sluitingstijd.

Ik vind plezier in onderhandelen. Het is een manier om echt in dialoog te gaan met anderen. Ik observeer wat mensen prettig, belangrijk of vervelend vinden. Door aandachtig te zijn voor wat zich aandient, slaag ik erin om mijn eigen doelen te realiseren – klein of groot. Hoe moeilijker de uitdaging, hoe liever ik de hand reik naar anderen om tot een oplossing te komen.

Die combative houding typeert me ook professioneel. Gedurende twintig jaar heb ik in kleine en vooral grote ondernemingen gewerkt, ook in verschillende buitenlanden. Ik werd steeds meer ingezet om projecten te leiden waarin mensen met een diverse achtergrond en uiteenlopende belangen tot een vergelijk moeten zien te komen. Ik heb het wellicht in mij, om mensen naar de juiste uitgang te gidsen in een complexe situatie. Maar ik ben toch vooral onderhandelingsexpert geworden door iedere uitdaging met open vizier tegemoet te treden.

In 2013 ben ik gestart met een eigen zaak. Dit laat me toe om waardevolle relaties uit te bouwen met mensen die even gedreven als ikzelf in het leven staan. Ik richt me tot gepassioneerde ondernemers die zichzelf beter willen leren kennen om van grotere betekenis te kunnen zijn voor anderen.

Ondernemen is voor mij geen doel op zich, maar een middel om het verschil te maken. Ik onderneem om mijn kennis over mensen en de wereld te verdiepen. En om anderen te helpen om op hun beurt hun horizon te verleggen, te innoveren en op welke manier ook waarde te creëren.

Het leven biedt veel mogelijkheden. Iedereen beschikt over vaardigheden om kansen te ontdekken en te grijpen. Tegelijk hebben we er allemaal baat bij om vaardigheden die we missen, te verwerven of aan te scherpen.

Veel mensen zien er tegenop om de onderhandelingsarena te betreden. Ze kennen de regels niet die hier gelden, en weten niet hoe zich te handhaven in een onderhandelingspositie. Da’s jammer! Want door te piekeren over gemiste kansen in het onderhandelingsproces, gaat energie verloren om te creëren.

Ik kan iedereen helpen om een goede onderhandelaar te worden. Tenminste, iedereen die ervoor open staat om zich te verdiepen in wat anderen drijft en beweegt. Nieuwsgierigheid is de basis om met plezier en zelfvertrouwen een onderhandeling aan te vatten.

We leven in een onderhandelingsmaatschappij. Je hebt er dus alle baat bij om je te verdiepen in de kunst van het onderhandelen, zodat je voortaan elk onderhandelingsproces ontspannen instapt.

Spreekt mijn verhaal je aan? Contacteer me dan beslist.

Tot gauw!

Katrien

Jouw pad naar onderhandelingssucces

Ontdek de 7 belangrijkste stappen waarmee je aan zelfvertrouwen wint en je doelen haalt

You have Successfully Subscribed!